Referencer

Referencer

Alle kan fortælle, hvor gode de selv er til at løse en opgave. Hos MindZet foretrækker vi, at det er kunderne, der fortæller om deres oplevelse med MindZet som leverandør. Bedøm selv om ikke det er værd at booke et møde med MindZet og diskutere muligheden for fremtidigt samarbejde.

System Frugt A/S, Lotte Kehlet, ERP- og IT ansvarlig udtaler:
”Vi valgte at få MindZet som IT-partner, fordi de levede op til vores krav til processer, monitorering, styrkelse af hardware og software og orden i standarder og dokumentation. Vi føler, at vi er blevet en del af et team, som til fulde kan løfte opgaven med vores IT.

Se film om Systemfrugt og MindZets samarbejde her.

Claus Sørensen A/S, Carsten Wolf, Supply Chain Direktør udtaler:
Vi har samarbejdet med MindZet siden 2005, og da vi i sommeren 2016 stod for at skulle outsource driften af vores IT-infrastruktur, valgte vi MindZet, da de både er dygtige til de teknologier vi anvender samt leverer en super kvalitet på en professionel måde. Vi havde på daværende tidspunkt også kørt pilot med en lang række af deres services i et halvt år, så vi følte os trygge ved valget.

Det er ligeledes vigtigt for os at have en samarbejdspartner, der udviser en høj fleksibilitet og kan skalere, og samarbejdet med Outforce/MindZet/IT-Craft gør at vi nu har adgang til mange kompetencer og konsulenter.

Som kunde er det nemt at overskue deres service katalog, hvor vi som en start valgte 29 services. Vi kan løbende tilpasse service-niveau, volumen og indhold, og det er rart, at vi løbende får indblik i nye muligheder, så vi ikke selv skal være specialister.

Som led i opstarten har vi været igennem en transformation af infrastrukturen, hvor vi har løftet vores IT-modenhed indenfor emner som fx sikkerhed, backup og dokumentation.

En styrke, jeg gerne vil fremhæve, er MindZets evne til at tage ansvar ved problemer, herunder også at koordinere og eskalere til andre IT-leverandører. Trods vi har en kompleks IT-løsning, kan vores IT-afdeling koncentrere sig mod forretningen; mens MindZet sikrer hjulene kører rundt.

Aarhus Kommune, Søren Lauritsen, systemejer udtaler:
”Aarhus Kommune har siden 2013 outsourcet ansvaret for drift og vedligeholdelse af flere af kommunens kritiske infrastruktur-komponenter som fx Active Directory for kommunens 18000 IT brugere. Det er vigtigt for os at have en professionel partner som hele tiden sikrer, at vores kritiske systemer kører optimalt og kan hjælpe os hurtigt 24x7. Her er det rart, at vi er tilknyttet et dedikeret team, der kender vores miljø.

Vi er meget begejstrede for deres professionelle managed services, og det er smart, at man kan justere i takt med at vores behov forandres i deres bronze/sølv/guld niveauer. Set i lyset af vores størrelse og kompleksitet, er det vigtigt for os, at servicene er velbeskrevne, så vi undgår gråzoner og misforståelser i dagligdagen. Her oplever vi klart, at MindZet har et meget banebrydende setup med en professionel organisation bagved.”
MindZet: Kolding - Sønderborg - København - Aarhus . Tlf. +45 69 89 89 00 . Mail: info@MindZet.com
Følg os