Om MindZet

Kundetilfredshed

Vi har alle brug for forudsigelighed, når der skal foretages strategiske IT implementeringer - og derfor mener vi i MindZet, at top kvalificeret IT kompetence ikke kan stå alene. Man skal også kunne dokumentere, at kunderne er meget tilfredse. Derfor er feedback fra vores kunder utrolig vigtige for os, og uagtet resultatet ønsker vi at være åbne om det. Du kan derfor hver måned følge vores resultater på denne side.

Men glade kunder og gode leverancer starter faktisk ved glade og ansvarlige medarbejdere - specifikt ved medarbejdernes værdier - og deraf navnet MindZet - It's how we do IT.

Loading results

Her ser du vores samlede tilfredshed. Ønsker du at se detaljeret tilfredshed indenfor vore områder, klik her

Der anvendes en anerkendt målingsskala i skalaen 1-7 - og MindZet's målsætning er at ligge over 6,0.

Såfremt vi får en feedback, der ligger under vores målsætning, igangsættes automatisk en proces (code yellow / code red), hvor vi indenfor 30 min. kontakter kunden for at forstå, hvordan vi kan optimere vores leverance. Resultatet bliver samlet i en "lessons learned" og indgår i det daglige arbejde - såvel for den enkelte som på gruppe-plan.

Benchmarking
Det kan nævnes, at vi for 7. år i streg ligger i top-3 med landets højeste kundetilfredshed blandt Microsoft's 4000 partnere i Danmark og har vundet prisen 'Årets Pris for Bedste Kundetilfredshed' i årene 2013, 2012 og 2008.


     

Udtalelse af Microsoft's adm. dir., Niels Soelberg (nov 2014)
"MindZet er en vigtig og dedikeret Microsoft partner, og har med sit fokus vist hvordan man kan skabe tilfredse kunder ved at sikre høj kompetence og løbende arbejde med kvalitet og kundetilfredshed som en del af virksomhedskulturen. En gang om året kårer vi de bedste Microsoft partnere i Danmark, og her har MindZet været i top 3 for kundetilfredshed syv år i træk og vundet flere år. ”, udtaler Niels Soelberg, administrerende direktør i Microsoft Danmark
MindZet: Kolding - Sønderborg - København - Aarhus . Tlf. +45 69 89 89 00 . Mail: info@MindZet.com
Følg os