Nyheder

Nyheder

En meget lille eksklusiv skare af Microsoft partnere er udvalgt til at deltage i TAP'en, Windows Server and System Center (WSSC) Continuous Customer Engagement Program (CCEP/TAP). Kun 150 partnere på verdensplan er udvalgt. Vores fokus er på Azure Stack.
Danish IT provider Outforce A/S acquires IT company MindZet. The acquisition is based on a joint wish to further strengthen the two companies based on the obvious synergies and offer the customers a wider selection of professional services.
Den fynske IT-virksomhed Outforce A/S ruster sig til fremtiden med opkøbet af IT-virksomheden MindZet med hovedkontor i Kolding. Bag købet ligger et fælles ønske om at styrke de to virksomheder og udnytte synergieffekter samt at kunne tilbyde kunderne et bredere sortiment af professionelle services.
I bestræbelserne på at give vore kunder maksimal værdi til deres forretning, hurtig gevinst, lav risiko og attraktiv pris, vil MindZet fokusere endnu mere på en serviceorienteret leverancemodel i fremtiden. Læs om baggrunden herunder, skrevet af MindZet's direktør.
We are very happy for the partnership with KIF Kolding København in the season 2014/2015. Congratulations for winning the Danish Championsship in Handball.
Microsoft executives Julia White, worldwide responsible for Microsoft Office and Ryan O’hara, worldwide responsible of infrastructure services like Azure Stack, met with MindZet customers at two exclusive VIP events during Microsoft Ignite.
MindZet can now support our customers in the APAC region from our new Hong Kong office with IT Operation and IT Helpdesk-services and delivering Microsoft infrastructure and productivity best practices
Ryan O’hara og Julia White afholder eksklusive VIP sessions for MindZets kunder og forbindelser til Ignite.
Microsoft Ignite, er den nye fælles konference, der erstatter TechEd, MMS, Exchange, Lync og Sharepoint konferencerne. Dermed samles mange af Microsofts teknologier nu i en og samme konference
I forbindelse med konferencen, International Quality Crown i London, blev Morten interviewet.
I weekenden 29 og 30. nov. 2014 har MindZet's CEO, Morten Waltorp Knudsen, deltaget i kvalitetskonferencen, International Quality Crown, i London.
I perioden 25-27. nov. deltager MindZet på Microsoft Campus Days i København, hvor 900 tekniske personer bliver opdateret på teknologierne indenfor Microsoft verdenen.
MindZet har også i år støttet iværksættermiljøet gennem sponsorat og deltagelse som dommer i GoBuddy Entreprenerial Weekend i Kolding.
MindZet har i de sidste 12 måneder øget medarbejdertilfredsheden til 93% (stigning på 9% siden 2013). Det rækker til en imponerende 2. plads den i netop offentliggjorte analyse fra Great Place To Work blandt alle IT-virksomheder med +50 ansatte. I forhold til den store gruppe, alle mellemstore virksomheder i Danmark, sikrer resultatet MindZet en meget flot top-10 placering (10. plads) i Danmark.
I aftes fandt kåringen af Årets Ejerleder sted hos PwC med deltagelse af 120 erhvervsledere fra region Sydjylland.
Som et led i vores konstante fokus på uddannelse og kompetencer deltog MindZet med seks konsulenter på årets Microsoft TechEd Europe 2014 i Barcelona. MindZet kræsede om kunderne med socialt arrangement, og fik fyldt ny og frisk viden på, på konferencen
Løbende uddannelse og efterfølgende certificering betyder, at MindZet har opnået ikke mindre end fem guldpartnerskaber og tre sølvpartnerskaber hos Microsoft.
I forbindelse med landsindsamlingen, Knæk Cancer 2014, har MindZet A/S og medarbejdere støttet med DKK 25.000
MindZet er stolte af, at vi igen i år er kommet igennem nåleøjet som Gazelle virksomhed (1513 virksomheder i Danmark)
Vi er i MindZet enormt stolte af at støtte KIF Kolding København igen i denne sæson. Netop denne klub tror på teamets styrke, hvor man hjælper hinanden, og resultaterne taler deres eget sprog bl.a som danske mestre i sidste sæson og flotte internationale resultater i Champions League.
Vi har netop vundet 1. pladsen (guld) i den internationale konkurrence, Stevie i kategorien 'Company of the Year - Computer Services'.
Gå forrest og træf de rette beslutninger til glæde for organisation og økonomi
Jobs, bolig og åben by i denne weekend på Koldinghus. Masser af stillingsopslag og boliger vises frem for at tiltrække folk til Kolding og omegn. MindZet deltager også i arrangementet med 7 stillingsopslag. Morten blev også interviewet af jv.dk
Fantastisk indslag af en lokal Kolding skole, Lyshøjskolen 1000 elever fra alle klasser på skolen har idag marcheret fra skolen til byens vartegn, Koldinghus. En fantastisk team øvelse, hvor de stærke i trafikken passer på de svage. MindZet har ligeledes givet et bidrag, så alle elever i 1. klasse fik udleveret en Windows bærbar ved 1. skoledag.
Stort tillykke til vores samarbejdspartner, KIF Kolding København for at vinde Super Cup'en. Første pokal i hus
Microsoft stopper med at udsende sikkerhedsopdateringer til Windows 2003 den 14. Juli 2015, hvorefter dine servere kan være sårbare for hackere. Men udfordringen kan være, at der kører vigtige applikationer på disse servere – MindZet kan hjælpe med at flytte disse over på en nyere teknologi.
Microsoft yder ikke længere support for SCCM 2007 produktet. Har du planer om en SCCM 2012 opgradering? Ellers er her argumenterne for at komme i gang…
Juryen har netop meddelt, at MindZet er kåret som GOLD vinder i kategorien COMPANY OF THE YEAR – COMPUTER SERVICES i den prestigefyldte, internationale konkurrence, The 2014 International Business Awards - Stevie
Morten Knudsen fik sig i dag en overraskelse, da flere medarbejder havde fået lavet en profil af ham i dagens JydskeVestkysten i forbindelse med hans 40 års fødselsdag.
Hip hip hurra … I dag fylder MindZet 11 år – og det fejrer vi naturligvis behørigt med kage og hygge på alle kontorene
MindZet deltager i denne uge sammen med 16.000 andre på Microsoft's WPC i Washington, hvor vi bliver opdateret på Microsoft's strategi samtidig med, at vi har møder med Microsoft-folk fra USA, Europa og Danmark. Vi glæder os til at komme hjem og fortælle medarbejdere og kunder om nyhederne og de strategiske initiativer.
Tag med Axcess og MindZet til TechEd i Barcelona og vær med i den teknologiske frontlinje.
Selvom det er sommer holder KIF Kolding København's spillere kroppen klar. MindZet sponsorer Lasse Anderson's hold til DM i beachhåndbold. Sidste år blev det til bronze. Vi er også klar til en ny sæson som sponsor for KIF Kolding København.
MindZet bidrager til nyt legepladstårn på daginstitution i Kolding Kommune til gavn for børnene i mange år.
Film lavet af Kolding Kommune, som varer ca. 3 min.
Ferien er over os, solen skinner, systemerne i datacentret kører, telefonen ringer og… katastrofe - vitale systemer er utilgængelige, Hvad gør du?
Microsoft får som den første virksomhed en samlet godkendelse i EU. Dermed lever Microsoft op til alle krav og standarder inden for data- og privacybeskyttelse, som Europæisk lovgivning forlanger.
MindZet har i dagene 10-17. maj deltaget med 4 medarbejdere på Microsoft TechEd i Houston, hvor vi er blevet opdateret på den seneste viden indenfor Microsoft.
Stort tillykke til KIF Kolding København med det danske mesterskab.
Stemningsbilleder fra VIP session for MindZet kunder på TechEd i Houston.
Mød Amanda, der fortæller om hendes vej fra studiet til MindZet.
MindZet var d. 25-27 april hovedsponsor på den 48-timer lange iværksætter-konferencen GoBuddy Entrepreneurial Weekend Spring 2014.
MindZet bød d. 1 maj velkommen til Thomas Krag, som ny Head of Consulting, som har til opgave at få konsulentafdelingen på banen som en af de førende inden for IT branchen. Det er med fuldt overlæg at der er valgt en ny chef, hvis mantra er at han hellere vil tabe i et angreb, end i et kedeligt forsvar. Med dette som fundament, bliver der nu lagt op til endnu en forbedring internt hos MindZet således at vi kan være med helt oppe forrest, hvor alt det sjove sker.
Lasse Anderson blev kåret som Årets Mandlige Talent og Bo Spellerberg blev af alle spillere kåret som Årets Bedste Mandlige Håndspiller (MVP), begge fra KIF Kolding København. Vi er i MindZet super stolte af at støtte drengene.
Vidste du at MindZet er Gold Partner på Secunia og at vi er leveringsdygtige i licenser, rådgivning samt implementering?
MindZet er i gang med at geare sig til fremtiden, hvor den teknologiske udvikling og kundernes krav anno 2014 stiller nye krav til os som IT-konsulenter. Vi ser rejsen som super spændende, og er parate til at lægge hånden på kogepladen for at levere maksimal værdi for kunden.
Vi er mega glade for at støtte Jer
Spændende roundtable-møde med Microsoft's Vice President, Phil Sorgens.
We support the young talents at Kolding Kickboxing fighter team and their participation at the worlds biggest kickboxing event, Irish Open 2014 in Dublin.
MindZet: Kolding - Sønderborg - København - Aarhus . Tlf. +45 69 89 89 00 . Mail: info@MindZet.com
Følg os