Løsninger & Services

First level HelpDesk og Support

Få MindZet's berømte top-kundetilfredshed bragt helt ud til dine brugere med 'First level HelpDesk og Support' til fast lav månedlig ydelse
Efterspørgslen på MindZet's kvalitet og kompetence til HelpDesk og Support er nu blevet hørt. MindZet har etableret First level HelpDesk og Support funktion til fast lav månedlig ydelse.

Uanset om din virksomhed er på 50, 500 eller 5.000 brugere, kan MindZet tilbyde en stærk HelpDesk og Support funktion. Med udgangspunkt i MindZet's kerneværdier som kvalitet og kundetilfredshed sikrer vi dine brugere en rigtig god og indlevende oplevelse. MindZet's nye forretningsområde er bemandet med medarbejdere, der interesserer sig for din virksomhed, står sammen som et team og inderligt ønsker at give dine brugere en god oplevelse - hver gang!


Price 08-16

 

Definition af brugertyper

Klik for stort billede

 

Udvidet åbningstid eller flere tidszoner?

MindZet tilbyder support til din virksomhed uanset hvilket klokkeslæt der er normal arbejdstid for dine medarbejdere.

Price 24-5

Price 24-7

 Økonomi

Indledningsvis er der omkostninger i forbindelse med følgende aktiviteter; workshop der fastlægger brugernes kompleksitet, implementering af evt. fjernopkoblingsløsning, ITSM definitioner, udarbejde arbejdsinstruktioner m.m. Disse omkostninger er ikke omfattet af den månedlige ydelse.
Hver tredie måned foretages der et pitstop, hvor der på baggrund af kvalificerede data, kan op-/nedjusteres på antal af brugere i de enkelte kategorier. Der betales kvartalvis forud for ydelsen. Alle priser er ekskl. moms.


Leverancen

MindZet kan præsentere sig med dit virksomhedsnavn, ved henvendelse til HelpDesk. Kommunikation kan være på dansk eller engelsk i såvel skrift som tale. Ydelsen er som udgangspunkt leveret fra MindZet's lokationer - ensbetydende med at dialogen med din virksomheds brugere er gennem mail, telefon og fjernstyring af PC/skærm. Ønskes der lokal tilstedeværelse i større eller mindre grad, kan dette uden videre tilkøbes. 2nd level support kan også være en naturlig forlængelse af first level supporten.

Der arbejdes efter faste processer, der er med til at sikre at alle henvendelser bliver registreret og overholdelse af SLA garanti.

Klik for stort billede

Ovenfor: Eksempel på HelpDesk Incident process flowMindZet: Kolding - Sønderborg - København - Aarhus . Tlf. +45 69 89 89 00 . Mail: info@MindZet.com
Følg os