Løsninger & Services

Igennem de første mange år af vores eksistens har vi hjulpet vore kunder med at bygge platformen og etablere de løsninger, der muliggjorde, at de selv kunne håndtere processer som for eksempel overvågning og patchning.

Tilbage i 2010 oplevede vi et begyndende skifte i markedet med efterspørgsel efter services, hvor udvalgte kunder ønskede vores hjælp til at håndtere disse processer og det blev cementeret da en børsnoteret kunde outsourcede en stor del af driften til os. Det har taget mere fart indenfor de sidste 12 måneder, hvor vi har oplevet, at vore kunder er blevet mere bevidste om behovet for aflastning på områder, som ikke bidrager til forretningen; men som er nødvendige af hensyn til IT driften.

Processer som for eksempel sikkerhed udfordres af artikler om hacking samtidig med at forretningens behov for mere information kræver mere kapacitet. Drifts-rytmerne påvirkes med stigende frekvenser; eksempelvis skal mange nu patche hver måned fremfor kvartalsvis. Alle disse forandringer skal håndteres samtidig med, at IT afdelingen skal understøtte forretningens krav om nye projekter og flere systemer.

Som nævnt har vi arbejdet med service-leverancer i 5 år, og det udgør 70% af vores forretning – både i omsætningen og i antal medarbejdere. Vores modenhed er blevet udbygget hele tiden i takt med de ændrede krav, og vi er stolte af, at vi i dag kan dokumentere en flot historik på de services, som vi har leveret til vore kunder igennem årene.

Høj kundetilfredshed er stærkt forbundet med navnet MindZet og vi publiserer i dag tidstro vores kunders rating af os på hjemmesiden og vi har igennem mange år ligget i toppen af Microsoft’s partnere. Men i takt med den hastige teknologiske udvikling, er det vigtigt, at vi indskærper vores fokus og er klare omkring, hvor vi kan skabe maksimal værdi for vores kunder, da man ikke kan være god til alt pga. den kompleksitet og de mange muligheder der hele tiden frigives i dag.

Services vs. projekter
MindZet’ berettigelse handler ikke om viden om teknologier som SCCM, SCOM, Exchange; men om at skabe værdi for vores kunders forretning – enten ved at hjælpe med at opnå besparelser eller ved at kunden kan skabe produktivitet via teknologien.

Men i kølvandet på finanskrisen er det også afgørende, at vi kan give en hurtig værdi til en pris, der er mere tidssvarende i forhold til kundernes størrelse (OPEX) og kompleksitet - frem for en projekt-leverance, hvor der først skal bygges en løsning hos kunden, og hvor der kan gå flere måneder før kunden (måske) høster en gevinst og samtidig bærer den teknologiske risiko med den hastige frekvens af opdateringer til miljøet.

MindZet fokuserer derfor indenfor følgende hovedområder:

  • MindZet Managed services - Professional services for IaaS, PaaS, SaaS & application operation & handling

  • MindZet Outsourcing services - All-inclusive services covering support, managed services, governance & ITIL handling services

  • MindZet Ad-hoc services - Full-time resource services for specific tasks & processes with defined frequency

  • MindZet Project services - Professional project deliverables using Microsoft infrastructure technologies

  • MindZet Transformation services - Assisting in growing organizational maturity by enabling ITIL-related processes & establishing controlled IT operation modeMindZet: Kolding - Sønderborg - København - Aarhus . Tlf. +45 69 89 89 00 . Mail: info@MindZet.com
Følg os